Beste Kranske-vrienden

Allereerst hopen we dat u allemaal gezond en wel dit woelige jaar bent doorgekomen.

Het zijn bijzondere tijden en helaas heeft de coronacrisis ook ons Kranske getroffen want zowel de verhuringen voor privé feesten, de mosselsouper en de quiz konden dit jaar niet doorgaan. Anderzijds investeerden we wel in een volledig nieuwe sanitaire blok. U begrijpt dat we daarom ook dit jaar op u rekenen voor een nieuwe, aangepaste versie van de Hoekfeesten. Daarom organiseren dit jaar een"Hoekfeesten@Home” editie opzaterdag 14 & zondag 15 november 2020.

De maaltijden blijven zoals elk jaar heerlijk. Ons keukenteam zal ook dit jaar voor de perfecte voorbereiding zorgen maar u moet de maaltijden nu zelf serveren en opwarmen. Uiteraard krijgt u van ons uitgeschreven instructies.

U kan ervoor kiezen om de maaltijden zelf op te halen in ‘t Kranske of u kan ze laten leveren aan huis tegen een kostprijs van 5 euro voor de levering.

Nodig dus je beste vrienden/familie/bubbel uit, maak snel je keuze en bestel je gerechten en dranken via de bestelbon in bijlage of online via www.kranske.com/inschrijvingen.

Inschrijven is mogelijk tot zondag 8 november 2020. Als je nog vragen hebt kan je ons steeds bereiken via mail kranske.hoekfeesten@gmail.com of via gsm 0496/80.36.37.

We hopen dat jullie er ook dit jaar een gezellige middag of avond van maken met jullie vrienden/familie/bubbel en we duimen alvast dat we jullie in 2021 terug mogen ontvangen in ons Kranske voor editie 2021.

Warme groetjes