Fijne locatie voor onze tafeltennisclub.
We verhuisden onze club in 2015 naar ’t Kranske en de samenwerking met de verantwoordelijken van ‘t Kranske loopt heel vlot en aangenaam. Feedback wordt heel snel opgepikt en behandeld. Op die manier wordt met de noden van onze club rekening gehouden. Als recreatieve club, is de combinatie zaal en café essentieel: we moeten ook de mogelijkheid hebben om na de sport nog bij te praten aan de toog en dat kan perfect in ’t Kranske.

- L. VDD, TTK Real

Sinds enkele jaren doe ik regelmatig feesten in 't Kranske, altijd fijn om daar aan het werk te gaan. Als traiteur is het geweldig om van zo'n mooie infrastructuur gebruik te kunnen maken. Een zeer ruime en volledig gerenoveerde keuken, alle toestellen aanwezig. Steamer, afwasmachine, warmhoudkast, enz... Ik kan deze zaal zeker aanraden! Bovendien zijn de mensen van 't Kranske heel fijn om mee samen te werken. Hopelijk mag ik hier nog veel feesten organiseren!

- Davy L, D&M Barbeque

Meer dan 20 jaar organiseerden wij de oldiesparty in feestzaal 't Kranske. Als organisator en als DJ vind ik de bereikbaarheid, de mogelijkheid om de zaal te vergroten/verkleinen en het gebruikscomfort zeer sterke troeven. Ook de investeringen die gedaan werden, zorgden voor een upgrade naar een mooie zaal voor allerhande festiviteiten. Een aanrader!

- DJ M. Baert, Radio Botanique

Met Chiro Coloma gebruiken we het Kranske meerdere keren per jaar: ons eetfestijn met kip en frietjes, onze jaarlijkse brunch en zelfs de Sint is al langsgeweest in het Kranske! Het grote voordeel voor ons is dat de zaal in grootte aan te passen is en dat we zo lange tafels kunnen maken om een echte chirosfeer te creëren. In de keuken is bovendien alles aanwezig waardoor we ook makkelijk in buffetvorm kunnen werken. Kortom, het Kranske is de ideale locatie voor onze activiteiten!

- Chiro Coloma

Ik heb mijn 50 ste verjaardag gevierd in het Kranske en kon geen betere zaal inbeelden. Er is een dansgedeelte en een bargedeelte als je wenst. Alles wordt van A tot Z uitgelegd en klaargezet zodat je niet moet denken aan drank of chips of .... Een professionele keuken staat ter beschikking als je wil. De afrekening gebeurd zeer transparant en correct. Kortom, wil je een klein of groot feest geven dan is het Kranske de place to be!

- A. Decraemer

Al verschillende jaren huren wij ‘t Kranske voor het kerstfeest met de familie (ongeveer 50 personen). Feestzaal ‘t Kranske is hiervoor de ideale lokatie! Het is een mooie en praktische zaal en er is een moderne en goed uitgeruste keuken. Het contact met de verhuurders (allemaal vrijwilligers, waar vind je dat nog!) loopt altijd vlot, ze zijn vlot bereikbaar, correct en vriendelijk. Ik kan deze zaal alleen maar aanbevelen!

- Fam. Stevens

Elk jaar doen wij ons jaarlijks kerstfeest in het Kranske. We hebben een grote famillie, dus thuis is dit nogal moeilijk. Bovendien is deze zaal de laatste jaren grondig gerenoveerd. Nieuwe vloeren, nieuwe keuken, nieuwe stoelen en tafels. Momenteel zijn ze ook het sanitair aan het vernieuwen. Dit totaalpakket aan een zeer democratische prijs is gewoon top! We kijken nu al weer uit naar de volgende editie van ons feest!

- Fam. Schaepherders